English

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Electro Grup și-a luat angajamentul să îți respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.

Responsabilitatea prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai de către compania noastră. Ne puteți contacta la urmatoarea adresa de email: secretariat@electrogrup-sedo.ro

Îți păstrăm datele în siguranță

Electro Grup îți păstrează datele în siguranță. Am luat toate măsurile tehnice și organizaționale pentru protejarea și securizarea datelor.

Ce se intamplă cu datele tale la Electro Grup

Atunci când utilizezi serviciile noastre, ne oferi acces la câteva date personale și date personale cu caracter special. Mai jos sunt câteva exemple de situații în care noi folosim aceste date:

Să îți analizăm aplicația și CV-ul depuse și dacă e cazul să te putem contacta pentru un interviu.

Să îți putem răspunde la întrebările pe care le ai în privința stadiului în care se află aplicația ta pentru o poziție în cadrul firmei.

Să îmbunătățim programele și serviciile noastre

Vom colecta datele tale cu caracter personal și caracter special atunci când:

Completezi formularul pentru a aplica în privința obținerii unui loc de muncă, efectuării practicii de vară, acordării bursei Universitas, sau internship în cadrul firmei Electro Grup.

Tipurile de informații pe care le putem obține sunt, dacă este cazul:

Numele, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numărul tău de telefon fix și/sau mobil, data nașterii, sexul și adresa de e-mail.

Modalitatea în care facem schimb de date cu caracter personal și caracter special

Electro Grup nu va transmite către nici o altă firmă datele tale cu caracter personal pe care le trimiți prin formularul existent pe pagină.

Durata de păstrare a datelor tale cu caracter personal și caracter special

Vom stoca informațiile tale atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar.

Cu excepția situației în care legea prevede altfel, de regulă vom prelucra datele tale pe perioada existenței unui contract între tine și Electro Grup.

Păstrarea în siguranță a datelor tale cu caracter personal și caracter special

Avem echipe de securitate specializate care analizează și îmbunătățesc în mod constant măsurile pe care le-am adoptat pentru protecția datelor tale cu caracter personal și caracter special împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere.

Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările dumneavoastra pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului. Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal și caracter special care nu ține de controlul nostru.

Drepturile tale

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal și caracter special

Ai dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu tine, dacă acestea nu sunt corecte. Dacă datele pe care le deținem trebuie actualizate sau în cazul în care consideri că acestea pot fi incorecte poți contacta echipa noastră.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal și caracter special

Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal și caracter special pe care le deține Electro Grup în legătură cu tine. Pentru a face această cerere în calitate de persoană fizică sau terță parte autorizată, te rugăm să ne contactezi.

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor tale cu caracter personal și caracter special

În cazul în care consideri că datele pe care le deținem cu privire la tine sunt incorecte sau consideri că nu ar trebui să prelucrăm datele tale, te rugăm să contactezi echipa noastră pentru o discuție în legătură cu drepturile pe care le ai. În anumite circumstanțe, vei avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.

Dreptul de ștergere

Electro Grup urmărește să prelucreze și să păstreze datele tale doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, ai dreptul de a ne solicita să ștergem datele tale cu caracter personal și caracter special pe care le deținem. În cazul în care consideri că îți păstrăm datele mai mult decât este necesar, ar fi bine să verifici mai întâi datele pe care le păstrează Electro Grup. Este posibil să avem în continuare temeiuri legale pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal și caracter special.